your missing link

Boone is jouw expert in B2B marketing, gespecialiseerd in het genereren van waardevolle leads, automatisering van verkoopprocessen en het creëren van innovatieve marketingstrategieën. Als ervaren marketingconsultant bieden we op maat gemaakte digitale oplossingen om jouw organisatie te optimaliseren. Met onze expertise in digitale tools, waaronder AI en ChatGPT, helpen we je effectief te concurreren in het huidige digitale tijdperk.

advies

Als ervaren business consultant specialiseert Gianni Boone zich in B2B-marketingstrategieën voor bedrijfsgroei. Onze aanpak, gestoeld op jarenlange ervaring en gerespecteerde certificeringen, levert zowel op korte als lange termijn resultaat. Wij helpen je met het identificeren van je doelgroep, kiezen van de juiste (digitale) marketingkanalen en het optimaliseren van je SEO en social media campagnes.

Neem contact op en verhoog de impact van je marketingstrategie.

opleidingen

Gianni Boone biedt praktijkgerichte opleidingen in marketing, digitale tools (AI, automatisatie…) en ondernemerschap, die directe waarde toevoegen aan jou en je bedrijf. Met jarenlange ervaring deelt Gianni actuele kennis op een inspirerende manier, met nadruk op real-world toepassingen. Onze workshops en trainingen zijn direct toepasbaar. Kies uit klassikale opleidingen of flexibele online cursussen die je op jouw eigen tempo kunt volgen.

marketing

Gianni biedt ondersteuning bij het implementeren van een effectieve marketingstrategie, van digitale campagnes en online aanwezigheid tot merkidentiteit. Met ervaring en expertise als in-house marketingmanager of externe coördinator past hij zich aan jouw behoeften aan. Ondersteund door een netwerk van partners, helpt Gianni jouw marketingdoelen te bereiken en je bedrijf te versterken.

the man with the plan

Gianni Boone is een marketingconsultant met veel ervaring in zijn vakgebied. Hij is sinds 2011 actief in de sector en is gepassioneerd door het leveren van meetbare resultaten aan zijn klanten door het creëren van effectieve strategieën. Zijn specialiteit ligt bij het ontwikkelen en implementeren van marketingplannen, het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het genereren van leads. Door zijn uitgebreide ervaring in verschillende sectoren, zoals technologie, gezondheidszorg en vastgoed, heeft hij met bedrijven van verschillende groottes gewerkt, variërend van start-ups tot gevestigde ondernemingen.

Gezien in:

Persoonlijke aanpak

Gianni Boone biedt een unieke aanpak die volledig is afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf. Met een diepgaand begrip van jouw doelen en uitdagingen biedt hij op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij jouw specifieke vereisten.

Ervaring en expertise

Met meer dan 10 jaar ervaring in de marketingsector beschikt Gianni Boone over uitgebreide kennis en expertise in de nieuwste digitale marketingtrends en -technologieën. Dit stelt hem in staat om innovatieve oplossingen te bieden die passen bij de behoeften van zijn klanten.

Meetbare resultaten

Gianni Boone levert meetbare resultaten door middel van een creatieve en innovatieve benadering van marketing. Met gebruik van creatieve concepten, Artificial Intelligence en data-analyse ontwikkelt hij effectieve campagnes die leiden tot een verhoogde omzet, leads en/of klanttevredenheid.

Stevig gelinkt met deze klanten

Met Boone’s uitgebreide expertise in het ontwerpen van creatieve marketingcampagnes, het implementeren van AI-gedreven strategieën en het geven van op jouw bedrijf toegesneden opleidingen, kun je met vertrouwen de toekomst van je bedrijf tegemoet zien.

let's link up!

Vraag nu jouw gratis eerste consultatie aan

Gianni Boone staat klaar om te helpen, of je nu op zoek bent naar een op maat gemaakte marketingstrategie, hulp bij het optimaliseren van jouw online aanwezigheid, of advies over de nieuwste marketingtrends. Samenwerken om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen? Vul het contactformulier in en Gianni Boone neemt zo snel mogelijk contact op om jouw wensen te bespreken.